• Olympiáda v anglickom jazyku - okresné kolo

          • Dňa 19. 1. 2023 sa v Čadci uskutočnilo okresné kolo Olympiády v AJ. Našu školu reprezentovali Simona Lysíková (5. A) a Mária Marková (8. A).

            Obe žiačky boli úspešnými riešiteľkami. Simonka Lysíková sa vo svojej kategórii umiestnila na 1. mieste a postúpila do krajského kola súťaže, ktoré sa bude konať 16. 2. 2023. 

            Dievčatám blahoželáme a ďakujeme im za výbornú reprezentáciu školy.

          • Pozvánka do Školskej knižnice

          • Nové knižky netrpezlivo čakajú na svojich čitateľov. Príďte si požičať veselé, dobrodružné aj fantastické príbehy. Na želanie detí pribudli nezbedy odvážneho bojka, dobrodružstvá slávnej päťky či záhady Troch pátračov. Nezabudli sme ani na Roalda Dahla a Davida Walliamsa. Milovníci komiksov sa môžu prejsť svetom Minecraftu, spoznať malú Hildu alebo sa ponoriť do pravdivého príbehu Anny Frankovej. Pekné knižky sú pripravené aj pre mladších žiakov. V tomto týždni bude knižnica otvorená v piatok 27. 1. 2023 od 12:00 do 13:15. Tešíme sa na vás.

             

             

          • Život s knihou - logo

          • Predstavujeme logo školského podcastu "Život s knihou".

            Kreslili, hodnotili a vyberali žiaci šiesteho ročníka.

            Autorkou víťazného návrhu je Klárka Vojtušová.

            Veríme, že sa bude páčiť.

            Projekt školských podcastov realizujeme v spolupráci s Komenského inštitútom.

          • ŠKOLA, AKÚ BY SOM CHCEL/A

          • Žiakom 2. A a 2. B, ktorí sa zapojili do výtvarnej súťaže, kde bolo ich úlohou nakresliť svoju školu, po akej túžia prišli pekné ceny a ďakovný list.

          • Oznam

          • Oznamujeme rodičom, že mesačný príspevok za pobyt v Školskom klube detí - Základnej školy s materskou školou Oščadnica, 1374 sa zvyšuje na 12,00€/mesačne s platnosťou od 01.01. 2023. Výšku mesačného príspevku zákonného zástupcu dieťaťa na čiastočnú úhradu nákladov za starostlivosť poskytovanú žiakovi v školskom klube detí určuje aktuálne VZN Obce Oščadnica.

            Výška mesačného príspevku zákonného zástupcu na čiastočnú úhradu výdavkov materskej školy

            Obec Oščadnica, zriaďovateľ uvedených materských škôl ,určuje výšku mesačného príspevku zákonného zástupcu za pobyt dieťaťa v materskej škole nasledovne:

            MŠ Oščadnica – Píla 22 15,00 € / mesačne

            MŠ Oščadnica – Ústredie 1579 15,00€ / mesačne

            MŠ Oščadnica – Rovne 1492 15,00€ / mesačne

            Na všeobecne záväznom nariadení 1612/2022/2 sa uznieslo obecné zastupiteľstvo obce Oščadnica na svojom zasadnutí dňa 16.12.2022 a vyhlásené bolo dňa 16.12.2022. Toto nariadenie nadobúda účinnosť dňom 01.01.2023.

             R.š. Klieštik

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje